Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Pocení

Jak zabránit nadměrnému pocení v podpaží? Antiperspiranty nepomáhají.....

Odpovědi na otázku

ahoj ja jsem ted koukala na https://www.notino.cz ze maji docelo dobre akce a slevy na treba roxonu dove atd. tak si myslim ze se to vyplati a na to poceni ted v lete je to nejlepsi to kupovat v akci clovek toho vypotrebuje vic
dvoracko právě že ne, aplikuje si to před spaním tak cca 3x týdně a stačí mu to, což je super, takže to i dlouho vydrží.
Starka i v lékárnách? Zkusím se dneska po tom poptat, jak často to používá, klasicky každý den nebo jak? Chci to taky pro mého chlapa. Díky
Jo tak to Vám zrovna můžu poradit, to používá ten můj: proti-poceni.cz/produkt/perspi-guard-antiperspirant-50ml Je to fakt účinné a super. Hrozně se potil, smrděl :/ vyzkoušel toho hrozně moc a nic nějak nepomáhalo a toto je super, dá se to sehnat i v lékarnách.
Ahoj, já používám Electro Antiperspirant, asi nejlepší věc, co na/proti pocení je! A to jsem toho vyzkoušel opravdu hodně!! http://www.electroantiperspirant.cz/
Hele risknul jsem to a po neúčinným excipialu a dricloru jsem prubnul electro antiperspirant též a je to super, až jsem nečekal, že to bude účinkovat takhle skvěle.
No vidíš a zas moje dermatoložka řekla, že takovej jed může používat jen blázen. Od čeho si myslíš, že je to pálení který tady všichni popisujou, to asi od ozdravných účinků nebude;-) Myslim že v případě zdraví je úspora za každou cenu hloupost.
Elektro antiperspirant je drahej jako .... Cena 10 tisíc je na generator proudu fakt hodne. Osobne pouzivam s rozumem Driclor. Poradila mi ho kozni lekarka pred x lety. V lete, kdyz neni k dostani kupuju na www.driclor.eu kde maji i velkoobchodni baleni za skvelou cenu oproti lekarnam.
Takže lidičky potvrzuju, Electro Antiperspiratn je naprosto luxusnní záležitost, po skoro půlročním používání mi ho stačí používat jednou za dva měsíce. Pokud někdo máte ruce, podpaží nebo nohy jak rozbitej vodovod, tohle to spraví.
Jj, Já mám Electro Antiperspirant taky doma a nemůžu jinak než doporučit. U mě to je ještě horší potí se mi i nohy, ale tenhle přístroj to drží naprosto na uzdě.
Já používám iontoforézu. Potily se mi ruce, nohy a podpaží jak blázen a botox jak tu někdo psal je drahá sranda. Driclor je pěknej driják, to bych na sebe nepatlala. Ta iontoforéza se jmenuje electro antiperspirant, dávám sem fotku ať víte jak to vypadá. Jinak zkus kouknout na www.hyperhidroza.cz tam je toho o pocení celkem dost, ale jak říkám od tý doby co to mam jsem v suchu;-)
Pite čaje
Salviový čaj pomôže ale su aj špecialne prípravky ktore stimilujú potenie tym že vám ochladzuju podpazušie.
Driclor
Používám Driclor a jsem bez problému. K dostání v lékárně Funguje i při velkém vedru…
zkusit šalvějový čaj,ale ne dlouhodobě
pití šalvějového čaje
oholim si podpaží a mám tu kuličku od nivei, rakovina zatím nikde :-)
To chce holit si podpaží a používat antiperspiranty. Nejlepší jsou kuličky bez alkoholu, pomáhá Nivea.
Já se nepotím, mám tu "kuličku", používám dlouho (i pod prsy) a nepociťuji pot a ještě to krásně voní ...
brát hořčík
může to být onemocnění,, nervy, štítná žláza, doporučuje se oplech i pití šalvěje
Pomáha Driclor, ale ne každému sedí. Mě po aplikaci hrozně pálelo v podpaží a musela jsem to přerušit, nedalo se to vydržet. Účinky ale má.
Souhlasím s JoeHahn - kamarádka používala Driclor. Pomohl, ale osobně bych si ještě důkladně přečetla složení. Občas někomu prý způsobuje podráždění kůže.
Také s tím mám problém. Zkusím šalvějový čaj.
Doporučuju šalvěj.
Nadměrné pocení je někdy příznakem obtíží štítné žlázy. Zhoršuje se stavy úskosti, při tělesném pohybu, obezitě a ve velkém horku. Příčinou silného tělesného pachu může být i nedostatek zinku. Doporučuje se užívat po několik měsíců zinek v denní dávce 20-30mg. V komplikovaných případech se může chyrurgickým zákrokem odstranit část kůže v podpaží a tím snížit množství potních žláz.
Možná byste mohla zkusit Driclor, sice je to dost zátěž pro citlivou pokožku, ale ještě jsem neslyšela o nikom, komu by to nepomohlo. A pak mě taky napadly "polštářky do podpaždí" - viz. internet.
K odpovědím bych ještě doplnila že to může byt i tím když pijete vice tekutin a stači nekdy dodržet jen pitný režim.
holení pomáhá + pánské antiperspiranty - dámské jsou v tomto případě naprd ;-)
Nadměrné pocení se dá vcelku jednoduše potlačit botulotoxinem. Botulotoxin úspěšně potlačí produkci potních žláz v několika oblastech: podpaží dlaně čelo
tak na tohle nic nepomáhá, slyšela jsem, že se dá podstoupit operace, ale nevím, jestli to pomáhá....nadměrně se potící člověk je buďto nemocný nebo obézní, a někdo to tak prostě má, znám takové lidi, kteří nejsou ani nemocní ani obézní a potí se nadměrně, hlavně na obličeji
K ostatním odpovědím bych ještě doporučil omezit tučná jídla
omezte kávu, alkohol, pomáhají botoxové injekce, ale to je finančně trochu náročné, tak je dobré koupit si vlhčené dětské ubrousky a otírat se v podpaží
omezit alkohol,holit se v podpaží,pít spíše vodu bez příchutě
Koupel v ovesných vločkách
Koupel v ovesných vločkách
Aplikace botoxu
v lékarně si kupte driclor je to vodička kterou použijete každý večer před spaním jako deodorant a ráno umyjete. Pomáhá opravdu skvěle.
Když antiperspiranty nepomáhají,zkuste pít šalvějový čaj,omezit alkohol,kávu.